zondag, januari 31, 2010


HEMA 500

Ter ere van de opening van de 500e HEMA winkel, hebben we 4 stopmotion commercials gemaakt. Hoofdrolspelers in de films zijn een selectie van de 500 populairste artikelen die door de HEMA worden verkocht. In een feestelijke optocht worden vervolgens de speciale aanbiedingen gepresenteerd. Patrick heeft alle stopmotion-animaties gemaakt, terwijl Balder verantwoordelijk was voor de post-production en digitaal toegevoegde animaties.

dinsdag, januari 19, 2010

Pik

"Os" nadert zijn uiteindelijke vorm..... Eén van de hoofdrolspelers in de korte film "Pik", van regisseur/ scenarioschrijver Erik van Schaaik, zal worden uitgevoerd in klei-animatie. Van het model op de foto zullen uiteindelijk siliconenmallen worden gegoten, om straks tamelijk eenvoudig, meerdere afgietsels te kunnen maken. Elk shot kan zodoende met een schoon/ mooi model beginnen. Zo wordt ervoor gezorgd dat "Os" in de gehele film, nagenoeg, vormvast zal blijven.

zondag, januari 03, 2010


2010......!


Allereerst de allerbeste wensen voor 2010......! Dat het maar een gezond en creatief jaar mag worden....!
2009 was ook weer een memorabel jaar met als één van de hoogtepunten, het overhandigen van de Special Edition DVD van onze zelfgeproduceerde serie "Barbazan" aan Tim Burton.
Voor komend jaar staan er een aantal leuke projecten op stapel, waaronder de ontwikkeling van de korte poppenfilm "De Tand des Tijds", onder regie van Patrick Raats, de ontwikkeling van het serie-idee "Sven's Hat" en een deel van de animatie, voor de Ultra korte animatie "Pik", van regisseur en scenarioschrijver Erik van Schaaik. Producent is The Drawing Room (Jiek Weishut). Deze productie is één van de 4 winnaars in een competitie, uitgeschreven door Pathé en het FilmFonds.