zaterdag, september 20, 2008


Nieuwe producties en Holland Animation Film Festival 2008

De site is weer "opgefrist" met enkele nieuwe producties. Nu is er op de site nog duidelijker een overzicht van mogelijke technieken te zien: Pixilation, Claymation, Poppen en Stopmotion.

Tevens zijn enkele producties geselecteerd voor het komende Holland Animation Film Festival. Lipton (3 animaties) is uitgekozen in de officiele Competitie Toegepast en voor de Nederlandse Publieksprijs Animatie 2008. In de laatste categorie zijn ook Bolletje Kruimeldief en Kip voorgedragen.

zondag, september 14, 2008

Patrick als illustrator

Op de website heeft Patrick een nieuw hoofdstuk toegevoegd: illustrator. Na jarenlang karakters voor animaties te hebben gemaakt, gaan zijn ontwerpen nu ook de hoofdrol spelen in verschillende illustraties. Ruimtelijke modellen en kleifiguren als eyecatcher in boeken, tijdschriften of op Billboards. Kijk op de site voor enkele voorbeelden......

dinsdag, september 02, 2008

KLIK!

Voor de 2e editie van het Amsterdams Animatie Festival KLIK! heeft Patrick, samen met Jelle Mulder en Balder Westein de nieuwe leader gemaakt. Door middel van pixilation (het beeld voor beeld animeren van een acteur) vindt een aparte transformatie van de hoofdrolspeler plaats. Zo werd duidelijk gemaakt dat het festival toegangelijk is voor iedereen, van jong tot oud. Het festival vindt plaats in bioscoop Kriterion van 12 t/m 14 September a.s.