donderdag, maart 22, 2007

Deep Shit

Filmmaker Martin Draax heeft voor zijn vrije film "Deep Shit" een animatietest gemaakt. Deze zal, als stijlvoorbeeld, worden toegevoegd bij zijn subsidieaanvraag van Het Nederlands Fonds voor de Film. Patrick Raats Animation treed op als producent voor deze korte film over sex, drugs en vooral mislukkingen....! De animatietest zal binnenkort op de site te zien zijn
Danone

Voor productiemaatschappij NotCom (regie Jelle Mulder), heeft Patrick 2 korte commercials geanimeerd. In beide opnames ging het aluminiumfolie deksel van een pot "Danone" yoghurt uit zichzelf open. In post-production (Post Office, Remco Smit) worden in de binnenkant van deze deksels, sfeervolle live-action beelden gezet.

dinsdag, maart 13, 2007

WannaBee

Voor MOBI Concepts Creation Distribution heeft Patrick een karaktertje ontwikkelt, dat in verschillende gedaantes, binnenkort op de mobiele telefoon beschikbaar zal zijn. In eerste instantie zijn 4 videoringtones geproduceerd: Evil, Criminal, Cool en Kamikaze, vier 6 seconde durende animatiefilmpjes die in een "loop" afspelen als je telefoon overgaat.