vrijdag, februari 22, 2008

Barbazan Kerstspecial

Na de geweldig goede ontvangst, van de door Balder en Patrick gemaakte poppenanimatieserie Barbazan (13 x 5 minuten), en de verkoop aan een groot aantal landen, zijn er nu vergevorderde plannen voor een Kerstspecial. Deze film zal 25 minuten duren en een mix bevatten van actie, comedie en thriller-achtige elementen. Waarschijnlijk zal deze Special in co-productie met verschillende landen gerealiseerd gaan worden. Binnenkort meer......

donderdag, februari 07, 2008

Deep Shit

1 Februari 2008 is de productie van de onafhankelijke animatiefilm Deep Shit van Martin Draax gestart. Deze film is een co-productie met Photon Films, dat is gevestigd in Rotterdam. Begin 2009 hopen we dat de film in premiere kan gaan. Martin is nu bezig met het ontwerpen van het artwork van alle karakters en het maken van een moving storyboard.

zondag, februari 03, 2008

Monty Phyton

Voor uitgever Wolters-Noordhoff heeft Patrick een "ouderwetse" cut-out animatie gemaakt, in de stijl van de bekende Monty Phyton animaties. De animatie dient als visuele ondersteuning bij een lespakket. Al het artwork werd verzameld uit tijdschriften, koopgidsen en internet. Na het nodige knippen en plakken, kon al het artwork onder de camera tot leven worden gebracht.